PACENTOKAN NYURAT AKSARA BALI

Administrator 16 Februari 2019 10:59:49 WITA

Saniscare, 16 Februari 2019, Kalaksanayang Pecentokan Nyurat Aksara Bali magenah ring Bale Desa Pemuteran sane kasarengin oleh Sisia Kelas 4,5 lan 6 saking SD Sajebag Desa Pemuteran sane kaanganin oleh molas diri soang-soang SD.

Ring Parikrama niki karauhin oleh Bapak Camat Gerokgak utawi Ngangganin, Pj. Perbekel Pemuteran sane mungkah parikrama pacentokan Nyurat Aksara Bali, Ketua BPD, Koordinator Wilayah Pendidikan Kecamatan Gerokgak, Kelian Desa Pakraman Pemuteran, Ketua LPM, Kelian Banjar Dinas Sewewidangan Desa Pemuteran, Kelian Banjar Adat Sewewidangan Desa Pakraman Pemuteran lan para uleman sanelianan.

Parikrama Puniki Kalaksanayang anggen Nincapangrasa sutindih ring Basa Aksara lan Sastra Bali, dumogi malarapan antuk kemargiang parikrama pecentokan puniki prasida nincapangrasa sutindih alit-alit indik nyurat aksara Bali.

Komentar atas PACENTOKAN NYURAT AKSARA BALI